PagesSelamat Datang ke Sistem Alumni SK Durian Burong. Pengurusan SK Durian Burong mengalu-alukan semua bekas warga SK Durian Burong mendaftar butiran diri dalam
Sistem Alumni ini.

Pendaftaran | Lihat Rekod

Wednesday, January 15, 2014

Majlis Pertukaran Guru Besar Tuan Haji Che Ku Alam bin Che Ku Ali

Mantan Guru Besar Sk Durian Burong Tn. Hj. Che Ku Alam bin Che Ku Ali

Majlis minum petang bersama mantan Guru Besar Tn. Hj. Che Ku Alam bin Che Ku Ali

Bersempena pertukaran Tuan Guru Besar, Tuan Haji Che Ku Alam bin Che Ku Ali satu majlis telah berlangsung di bilik mesyuarat sekolah pada 15 Januari 2014.Manakala Majlis Minum Petang pula di adakan di Primula Bistro di Hotel Primula Park In, Kuala Terengganu . Beliau ditukarkan ke SK Bukit Wan, Kuala Terengganu. Beliau telah berkhidmat di SK Durian Burong selama enam tahun bermula dari tahun 2008 hingga 2013. Susulan daripada itu, guru besar baru iaitu Encik Che Muhammad Nor bin Che Yusoff menggantikan tempat beliau.

          Semua warga SK Durian Burong mengucapkan selamat maju jaya kepada Tuan Haji Che Ku Alam bin Che Ku Ali. Jutaan terima kasih diucapkan di atas segala ilmu yang telah dicurahkan. Jasa dan bakti cikgu akan sentiasa berada diingatan. Semoga mantan guru besar, Tuan Haji Che Ku Alam bin Che Ali dapat meneruskan legasi beliau di tempat bertugas yang baru. Seiring dengan itu, seluruh warga SK Durian Burong juga ingin mengucapkan selamat datang kepada guru besar baru iaitu Encik Che Muhammad Nor bin Che Yusoff. 


0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates