PagesSelamat Datang ke Sistem Alumni SK Durian Burong. Pengurusan SK Durian Burong mengalu-alukan semua bekas warga SK Durian Burong mendaftar butiran diri dalam
Sistem Alumni ini.

Pendaftaran | Lihat Rekod

Wednesday, April 1, 2015

Sekilas Pandang Ketua Guru


SAMA-SAMA BERJIHAD

Bersyukur kepada Allah Subhanahu Wataala atas limpah kurniaNya kerana kita masih diberikan peluang untuk hidup dan meneruskan penghidupan di alam maya ini.
Sebelum melangkah lebih jauh lagi, ingin saya merakamkan sekalung tahniah dan syabas kepada seluruh warga  SK Durian Burong 2015 atas kerjasama untuk menjayakan semua program sekolah. Sesungguhnya kita berjaya mengulangi lagi kejayaan-kejayaan  pada tahun sebelum ini. Saya percaya kejayaan dan kecemerlangan yang dicapai menjadi kebanggaan kepada semua warga sekolah kita. Saya amat berbangga dengan semangat kerjasama yang telah diberikan oleh semua warga sekolah dan PIBG bagi memastikan bahawa SK Durian Burong adalah yang terbaik dan berkemampuan membina insan cemerlang ,gemilang dan terbilang...Sesungguhnya janji Allah itu pasti.
Saya menyeru dan berharap semua warga pendidik SK Durian Burong agar melestarikan kecemerlangan pendidikan yang telah dicapai dan terus berjuang serta berkorban bagi mencipta pelbagai kejayaan pada tahun 2015  dan di masa hadapan untuk agama, bangsa dan negara. Mantapkanlah permuafakatan, perpaduan, iklim kerja pendidikan dan akur setia kita kepada kepimpinan pendidikan negara. Marilah kita mengangkat tinggi kecemerlangan akademik, kokurikulum, pembangunan sahsiah dan kesejahteraan diri pelajar untuk kita terus menggapai kejayaan yang mampu melonjakkan nama sekolah kita. Insyaa Allah.
Sekian, Selamat Bertugas

“TIDAK ADA ORANG YANG MERANCANG UNTUK GAGAL,
TAPI RAMAI ORANG GAGAL KERANA TIDAK MERANCANG”

A.RAZAK AHMAD
KETUA GURU 

0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates