PagesSelamat Datang ke Sistem Alumni SK Durian Burong. Pengurusan SK Durian Burong mengalu-alukan semua bekas warga SK Durian Burong mendaftar butiran diri dalam
Sistem Alumni ini.

Pendaftaran | Lihat Rekod

Wednesday, January 21, 2015

MAJLIS PERTUKARAN GURU SK DURIAN BURONG 2014

HJH NOR AINON BT HUSSAIN ( MANTAN GPK HEM)

PN MOVITA BINTI ABD. MORIS

PN NAZIHA BINTI MD.NAYANSatu Majlis Pertukaran Guru SK Durian Burong telah diadakan di Permai Inn, Kuala Terengganu pada 21 Januari 2015 (RABU). Guru-guru yang bertukar iaitu Hjh Nor Ainon Binti Hussain (Mantan GPK HEM),  Puan Movita Binti Abd.Moris dan Puan Naziha Binti Md.Nayan.  Hjh Nor Ainon Binti Hussain (Mantan GPK HEM), ditukarkan ke SK Bukit Losong, Kuala Terengganu. Beliau telah berkidmat di SK Durian Burong selama enam tahun bermula dari tahun 2008 hingga 2014. Susulan daripada itu,GPK HEMbaru iaitu Puan Zariah Binti Abas telah menggantikan tempat beliau. Puan Movita Binti Abd. Moris, ditukarkan ke SK Beladau Kolam, Kuala Terengganu. Beliau telah berkhidmat di SK Durian Burong selama lima belas tahun bermula dari tahun 1999 hingga 2014. Puan Naaziha Binti Md.Nayan ditukarkan ke SK Padang Midin, Kuala Terengganu. Beliau merupakan Guru Prasekolah, telah berkhidmat di SK Durian Burong selama enam tahun bermula dari tahun 2008 hingga 2014.

          Semua warga SK Durian Burong mengucapkan selamat maju jaya kepada semua guru yang telah bertukar. Jutaan terima kasih diucapkan di atas segala ilmu yang telah dicurahkan. Jasa dan bakti cikgu akan sentiasa berada diingatan. Semoga semua guru dapat meneruskan legasi di tempat bertugas yang baru. Seiring dengan itu, seluruh warga SK Durian Burong juga ingin mengucapkan selamat datang kepada GPK HEM baru iaitu Puan Zariah Binti Abas.

0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates